به گزارش دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، مراسم هجدهمین کنفرانس بینالمللی «ارزیابی و تضمین کیفیت در نظامهای دانشگاهی» در روزهای سه شنبه وچهارشنبه، دوم و سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در محل آمفیتئاتر دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشکده، سخنرانان و جمعی از مهمانان برگزار شد.
در آغاز مراسم، دکتر جهانگیر یدالهی فارسی – رئيس دانشكده كارآفرينی و رئيس كنفرانس، ضمن خير مقدم به شركت كنندگان حضوری و مجازی، از حضور میهمانان ويژه اين كنفرانس چون دكتر سيد حسين حسينی – سرپرست محترم دانشگاه تهران و دكتر عباس بازرگان هرندی – استاد ماندگار در حوزه آموزش و كيفيت آموزشی و دبير كميته دائمی كنفرانس «ارزيابی و تضمين كيفيت در نظامهای دانشگاهی» ابراز خشنودی كردند.
دكتر يدالهی فارسی با اشاره به آموزش دانشگاهی با هدف تربيت متخصصين كارآفرين و مسئوليتپذير در توليد و كاربرد دانش، به تحقق اهداف یادگیری در ارزيابی آموزشی پرداختند.
در ادامه، دكتر محمدرضا زالی – عضو هيأت علمی دانشكده كارآفرينی و دبير علمی كنفرانس، در خصوص اهميت موضوع «ارزيابی آموزشی، اعتبارسنجی» و ارائه گزارش آماری از مقالات ارسال شده و فعاليتهای علمی انجام گرفته هفده دوره گذشته به ايراد سخنرانی پرداختند.
همچنین ایشان از حضور میهمانان و سخنرانانی از كشورهای عراق، تركيه، چين، مالزی، لهستان، سوئد، بلژيك به صورت مجازي و برگزاری چند میزگرد علمی طی دو روز برگزاری این کنفرانس بینالمللی خبر دادند.
در این مراسم، سرکار خانم دکتر زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، با حضور در محل کنفرانس به ایراد سخنرانی پرداختند و به اهمیت کسبوکارهای خانوادگی و خانگی با تأکید بر مفهوم «کارآفرینی با مسئولیت اجتماعی» اشاره کردند.
در روز دوم همایش، دكتر علی باقر طاهری نيا – دبير ستاد علم و فناوری شورای انقلاب فرهنگی و دكتر عباس صادقی – نماينده دانشگاه گيلان به عنوان میهمانان ویژه در مراسم حضور داشتند.
در ادامه برنامه، پنلی تخصصی با عنوان «ارتقای کیفیت در آموزش عالی از طریق ارتباط اثربخش دانشگاه و صنعت» برگزار شد. این پنل با حضور مهندس کاظم قلمچی – بنیانگذار کانون فرهنگی آموزش قلمچی، مهندس محمدمهدی فنایی – مؤسس شرکت الکترو کویر، دکتر مهرداد عالیپور – مدیرعامل گروه کارآفرینی پنتر و دکتر شادی جمیلی – رئیس دبیرخانه دائمی جشنواره به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت اختصاص یافت.
در این پنل، دکتر شادی جمیلی، ضمن ارائه گزارشی از دستاوردها و فعالیتهای بنیاد علم و فناوری جمیلی و جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، به تبیین نقش چنین مجموعههایی در ارتقای زیستبوم علم و فناوری کشور پرداختند. ایشان با اشاره به تجارب موفق در توسعه ارتباط صنعت با دانشگاهها و نهادهای علمی، بر اهمیت ایجاد پلهای ارتباطی مؤثر میان بخشهای صنعتی و آکادمیک تأکید کردند و جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را بهعنوان الگویی موفق در تسهیل این تعاملات معرفی نمودند.