جلسه ارکان جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با ریاست محترم دانشگاه تهران

در روز یکشنبه 30 آبان ماه 1400 نشستی در دانشگاه تهران با حضور ریاست محترم دانشگاه،دکتر سید محمد مقیمی، دکتر کمره‌ای (رئیس جشنواره)، دکتر حمیدرضا مشفق (دبیر جشنواره) مهندس جمیلی (رئیس شواری سیاست‌گذاری)، دکتر ساری (دبیر علمی جشنواره)، دکتر غلامی (دبیر کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی)، خانم دکتر فاطمه محمدی‌پناه (دبیر کمیته بین‌الملل) و خانم دکتر شادی جمیلی (رئیس دبیرخانه دائمی جشنواره) برگزار شد.

جلسه ابتدا با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز گردید.

سپس، محمود کمره‌ای در خصوص نحوه شکل‌گیری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، ساختار و اهداف آن توضیحاتی را ارائه نمودند.

ایشان افزودند «جشنواره در تلاش است؛ تا ایده‌های برتر در حوزه علوم‌پایه را شناسایی نموده و از آن‌ها حمایت نماید.»

در ادامه ابراهیم جمیلی از افراد شاخصی که در شکل‌گیری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان نقش داشتند، قدردانی و تشکر نمودند.

ایشان دغدغه خود را دیده‌شدن جوانان مستعد کشور عنوان نمودند و نقش رسانه در تبلیغ جشنواره و معرفی ایده‌پردازان جوان به کشور را بسیار مهم و برجسته برشمردند و از دانشگاه درخواست نمودند که از لحاظ رسانه‌ای و تولید محتوا، تیم دبیرخانه جشنواره را کمک نمایند.

مهندس جمیلی از راه‌اندازی مدرسه هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک خبر دادند.

 

حمیدرضا مشفق ضمن تشکر از بنیاد نیکوکاری جمیلی و مهندس جمیلی، ایشان را مایه افتخار و مباهات کشور دانستند.

ایشان روند برگزاری جشنواره را مثبت ارزیابی نمودند و مطالبی را در خصوص برگزاری جشنواره در سال‌های آتی متذکر شدند. ایشان در پایان سخنان خود، یاد و خاطره مرحوم دکتر قوام‌الدین زاهدی (دبیر علمی 4 دوره جشنواره) را گرامی داشتند.

ناصر غلامی ضمن معرفی ماهیت جشنواره، نقش خیرین در عرصه علم و دانش را بسیار مهم و تاثیرگذار برشمردند. ایشان در ادامه توضیحاتی را در خصوص تفاهم‌نامه جشنواره با اکو و یونسکو ارائه نمودند.

علیرضا ساری به نقش برجسته علوم‌پایه در کشور اشاره نمودند.

ساری از نقش جشنواره در هدایت ایده‌های جوانان به بازار کسب و کار، نحوه داوری‌ها و انتخاب استاد نمونه جوان مطالبی را مطرح نمودند.

هم‌چنین ایشان در خصوص نقش بنیاد نیکوکاری جمیلی در حمایت از جوانان با استعداد کشور که امکانات آموزشی ندارند، مواردی را مطرح نمودند.

شادی جمیلی در خصوص فرآیندهای حمایتی برگزیدگان و ارتباط با مراکز علم و فناوری و شتابدهنده‌ها در جهت پیشبرد فعالیت های برگزیدگان توضیحاتی را ارائه نمودند.

ایشان در ادامه، در خصوص شتابدهنده ماینتک و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه تجارت (vc ) نکاتی را مطرح نمودند و افزودند برگزیدگان حوزه زمین‌شناسی و

.شیمی دوره‌های پیش شتابدهی را در شتابدهنده ماینتک می‌گذرانند

خانم جمیلی در خصوص ارتباط جشنواره با شرکت‌های بزرگی همانند گلرنگ و فیروز توضیحاتی را ارائه نمودند.

هم‌چنین ایشان توضیحاتی را در خصوص  باشگاه ایده تا کسب و کار علوم‌پایه جشنواره و باشگاه علم و تکنولوژی یونسکو مطرح نمودند.

فاطمه محمدی‌پناه در خصوص فرآیند بین‌المللی شدن جشنواره نکاتی را مطرح نمودند.

در پایان جلسه، دکتر سید محمد مقیمی حمایت خیرین را بسیار ارزنده دانستند و ضمن تقدیر و تشکر، از خیرین دانشگاه به نیکی نام بردند و همکاری دانشگاه با خیرین را در جهت تقویت آموزش عالی کشور موثر دانستند.

ایشان هم‌چنین برگزاری جشنواره را در جهت ارج نهادن به علوم‌پایه بسیار موثر و قابل تقدیر برشمردند.