9 گام برای شروع یک کسب و کار پرسود

کسب و کار موفق

برای رسیدن به یک کسب و کار پر سود باید پشتکار داشت و از شکست ها نا امید نشد،طبق برنامه ریزی پیش رفت، از تجربیات افراد موفق بهره برد.

در این مقاله 9 گام برای شروع یک کسب و کار پر سود را با هم مرور می کنیم.

 

  1. هدف اصلی از راه اندازی کسب و کارتان را مشخص کنید

قدم اول برای اجرای هر اقدامی که منتظر عملی شدن آن هستید، مشخص کردن هدف‌تان از اجرای آن است. دانستن هدف راه‌اندازی یک کسب و کار نیز، لازمه‌ی اجرایی شدن آن کسب و کار است.

  1. به پاسخ این سؤال برسید: « کسب و کار شما چه نیازی از بازار را رفع می‌کند؟»

اگر کسب و کار شما بر اساس رفع نیازی از بازار ترسیم نشده با شد، تا شکست خوردن آن راه زیادی باقی نمانده‌است. هر کسب و کار از دل یک نیاز شکل می‌گیرد، پس اول از وجود نیاز مطمئن شود.

  1. مشتریان بالقوه را به بالفعل تبدیل کنید

بالقوه یا بالفعل؟ بالقوه به معنی خواستار اجرای فعلی بودن و بالفعل به معنای به مرحله اجرا رسیدن همان فعل است. شما دوست دارید مشتریان‌تان در مرحله علاقمندی به خرید محصول شما باشند یا خرید آن؟ پس با ترسیم محصول یا خدمت با کیفیت، مشتری را از بالقوه به بالفعل تبدیل کنید.

  1. طرح بازاریابی خود را رسم کنید

طرح بازاریابی شامل استراتژی، محتوا، تبلیغات و تمام اقدامات کلیدی مورد نیاز برای معرفی و فروش محصول یا ارائه خدمت در کسب و کار است.

  1. کسب و کارتان را در مقیاس کوچک بازسازی کنید

گاهی انجام کارهای بزرگ در قالب‌هایی کوچک و ترسیم نتیجه و کسب تجربه از آن، سودمندتر از قالب‌های بزرگ و به دنبال آن ضررها و شکست‌های بزرگ‌تر است.

  1. صندوق انتقادات مجازی خود را چک کنید و به آن‌ها پاسخ دهید

استفاده از پیشنهادات و انتقادات مشتریان و مشارکت آن‌ها در نظرسنجی کیفیت و تنوع محصول یا خدمات، علاوه بر جلب اعتماد مشتری، حفظ و همراه شدن آن‌ها را نیز در پی دارد.

  1. تیم سازی کنید

از افراد مستعد و دارای دانش یا مهارت مرتبط با حوزه کسب و کارتان بخواهید شما را همراهی کنند. گروهی متشکل از نیروهایی متخصص و همراه در مسیری هدفمند، نتیجه‌ای جز موفقیت به دنبال نخواهد داشت.

  1. سرمایه‌گذاری مناسب

هر تیم کسب و کاری موفق برای عملی ساختن ایده کسب و کار خود و رسیدن به مرحله تجاری سازی، نیازمند سرمایه و در نتیجه سرمایه‌گذار خوش قول و مناسب با حوزه کسب و کاری خود است. سود، سوخت مصرفی هر کسب و کار است و سرمایه هیزمی است که شعله‌های یک کسب و کار را پر فروغ‌تر می‌سازد.

  1. بدون بودجه‌ی عملیاتی محال ممکن است

درآمد حاصل از فروش محصول و یا ارائه خدمت‌تان را صرف هزینه‌های بیهوده نکنید. هزینه‌ی بازاریابی، حقوق‌ و دیگر موارد کلیدی همان بودجه عملیاتی و یکی از مهره‌های اصلی هر کسب و کار موفق است.