مفهوم بازاریابی

بازاریابی (Marketing) به هر گونه اقدام کسب و کار برای جذب مخاطب به محصول یا خدمات خود از طریق پیام‌رسانی با کیفیت بالا اشاره دارد. بازاریابی یک جزء ضروری در طول توسعه محصول، در زمینه فروش و توزیع خرده‌فروشی است، بنابراین وقتی به آن فکر می‌کنید منطقی است؛ زیرا بازاریابان محکم‌ترین انگشت را روی نبض شخصیت مصرف‌کننده شما دارند.

هدف بازاریابی

هدف بازاریابی، ارائه ارزش مستقل برای مشتریان از طریق محتوا است که با بلند مدت نشان‌دادن ارزش محصول، تقویت وفاداری به نام تجاری و در نهایت افزایش فروش این کار را انجام می‌دهد. بازاریابی فرایند جلب توجه افراد به محصول یا خدمات کسب و کار شماست. این امر از طریق تحقیقات بازار، تجزیه و تحلیل و درک علایق مشتری ایده‌آل شما اتفاق می‌افتد. بازاریابی به همه جنبه‌های یک تجارت از جمله توسعه محصول، روش‌های توزیع، فروش و تبلیغات مربوط می‌شود.

انواع بازاریابی

محل اقامت کمپین‌های بازاریابی شما کاملا بستگی به جایی دارد که مشتریان شما وقت خود را در آن می‌گذرانند. این به شما بستگی دارد که تحقیقات بازار را تعیین کنید و مشخص کنید که کدام نوع بازاریابی با کدام ترکیب ابزارها، برای ایجاد نام تجاری شما بهتر است.

  1. بازاریابی اینترنتی

با الهام از کمپین محصولات Excedrin (یک نوع بازاریابی اینترنتی) که به صورت آنلاین انجام می‌شود، ایده حضور در اینترنت به دلایل تجاری به خودی خود یک نوع بازاریابی است.

  1. بهینه‌سازی موتور جستجو

این فرایند مخفف «SEO» بهینه‌سازی محتوا در یک وب‌سایت است تا در نتایج موتورهای جستجو ظاهر شود. از بازاریابان برای جذب افرادی استفاده می‌کند و جستجوهایی را انجام می‌دهند، که نشان می‌دهد آن‌ها علاقه‌مند به یادگیری در مورد یک صنعت خاص هستند.

  1. بازاریابی وبلاگی

وبلاگ‌ها دیگر منحصر به نویسنده نیستند. برندها در حال حاضر وبلاگ‌هایی را منتشر می‌کنند تا در مورد صنعت خود بنویسند و علاقه مشتریان بالقوه‌ای را که در اینترنت جستجو می کنند را افزایش دهند.

  1. بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی

مشاغل می‌توانند از فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، LinkedIn و شبکه‌های اجتماعی مشابه استفاده کنند تا در طول زمان بر مخاطبان خود تاثیر بگذارند.

  1. بازاریابی چاپی

با شناخت بهتر روزنامه‌ها و مجلات از افرادی که در مطالب چاپی خود مشترک هستند، مشاغل به حمایت از مقالات، عکاسی و محتوای مشابه در نشریاتی که مشتریان آن‌ها می خوانند، می‌پردازند.

  1. بازاریابی موتورهای جستجو

این نوع بازاریابی کمی متفاوت از SEO است که در بالا توضیح داده‌شد. هم‌اکنون مشاغل می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای به موتورهای جستجو پیوندهایی را در صفحات ایندکس خود قرار دهند؛ که در معرض دید مخاطبان قرار گیرد (این مفهومی به نام «پرداخت به ازای کلیک» است).

  1. بازاریابی ویدئویی

در حالی که زمانی فقط تبلیغات وجود داشت، بازاریابان اکنون برای ایجاد و انتشار انواع ویدئوهایی که مشتریان اصلی آن‌ها را سرگرم کرده و آموزش می‌دهد را استفاده کرده و هزینه می کنند.